Barcelona sikter på Marco Verratti som midtbaneforsterkning

0
111
Verratti, en av Guardiolas favorittspillere som aldri endte hos City. (foto: psg, twitter)

Barcelonas behov for forsterkning på grunn av skader har rettet oppmerksomheten mot den italienske midtbanespilleren Marco Verratti. Siden Gave er skadet søker Xavi en spiller med lignende profil, og 31-årige Verratti, som nylig forlot PSG for Qatar, kan være en mulig løsning for å styrke laget resten av sesongen.

Den spanske klubbens president gikk denne uken ut og bekreftet at en sesong uten titler og de største premiepengene betyr katastrofe for Barcelona. Selv om Champions League-gruppen bli vunnet, er det lite som beroliger Juan Laporta etter flere svake kamper og ni poeng bak overraskelsesklubben Girona øverst på La Liga-tabellen. Et ras av skader har rammet Xavis tropp, i januar blir det en viktig posisjon som skal dekkes opp.

-Med Gavis skade har vi bruk for en spiller med hans profil, sier Xavi ifølge spanske Sport. Storstjerna Gavi forsvant med en alvorlig leddbåndsskade i november, Barcelona må manøvrere seg til en forsterkning i januar. Ifølge Sport står to spillere som kandidater.

LES: Ten Hag fornøyd: United holdt motstand på Anfield

Adrien Rabiot og Marco Verratti. Barcelona kan bare glemme at Allegri slipper Rabiot i sesongen Juve endelig kjemper om Serie A-tittelen, da blir det å kalle Verratti tilbake til Europa.

LES MER: Jordi Gonzalez på vei til Rosenborg

Italieneren takket for seg hos PSG i sommer og lot seg hente til qatarsk klubb. 31-åringen er alt annet enn på hell i karrieren, vi tipper den ekstremt tekniske midtbanespilleren ikke lar muligheten gå fra seg å dra på seg den ikoniske Barca-drakta på leie for resten av sesongen.

Barcelona – Almeria

Ingen artikler å vise