Ten Hag fornøyd: United holdt motstand på Anfield

0
125
Captain McTominay løper ut på Anfield.(foto: united, twitter)

I en kamp preget av minner fra forrige sesong, nektet Manchester United å bli ydmyket på Anfield. Erik ten Hag minnet journalistene om lagets seier i den andre kampen, mens kaptein Scott McTominay uttrykte både lettelse og skuffelse etter et intenst møte. Til tross for Liverpools styrker, endte kampen 0-0, med begge lagene som hadde sjanser til å vinne.

Erik ten Hag måtte minne journalistene som maste om 7-0 tapet i mars forrige sesong at Manchester United faktisk vant den andre kampen 2-1. På spørsmål om United-spillerne var klare for en av sesongens største kamper, kom svaret fra Ten Hag med et lurt smil: «Du har kunnet lukte det de siste dagene på Carrington. Alle er så gira på å spille denne kampen». Ten Hag fikk rett.

Det var aldri snakk om at Liverpool skulle ydmyke gjestene nok en gang. Liverpool hadde ballen i nesten 70 prosent av kampen, hamret løs med 34 fire skudd (!) mot Uniteds 6, men begge lagene hadde målsjansene som kunne avgjort kampen i sin favør. Det endte 0-0 og poengdeling.

LES: Kø for å hente den regjerende «Championship Player of the Year» spilleren tilbake til Storbritannia

United-supporterne pustet lettet ut over å slippe en ydmykelse som forrige sesong på Anfield, men for kaptein Scott McTominay var det også en skuffelse å forlate Liverpool uten seier.

-Vi er skuffet over at vi ikke kunne gjøre det til mer av en kamp og skape flere muligheter. Gutta vil være glade for å ikke tape, men bestemt heller ikke glade for at vi ikke vant, begynner McTominay etter kampen.

-Vi var nødt til å bevare roen og holde sammen, og hadde øyeblikk i kampen hvor vi hadde sjanser og kunne ha straffet dem, sier United-kapteinen.

LES OGSÅ: Har bestemt seg for å strippe Cristiano Ronaldo for rekorder

I Liverpool er nok oppfatningen av kampen og hvem som var den rettmessige vinner en helt annen.

Ingen artikler å vise