Arsenal forbereder satsing på Isak mot sommeren

0
104
Må og ha en spiss til som har bevist han leverer i Premier League. (foto: arsenal, twitter)

Arsenal planlegger å gå for signaturen til svenske Alexander Isak i sommerens overgangsvindu, ifølge rapporter. Newcastle har allerede vist interesse for den 24-årige spissen, men Arsenal er klare til å konkurrere om hans tjenester. Isak, som har imponert med ni Premier League-scoringer denne sesongen for Newcastle, var tidligere på Arsenals ønskeliste, men forhandlingene brøt sammen grunnet høy utkjøpsklausul.

Newcastle, «verdens potensielt rikeste klubb», har også sine begrensinger når Financial Fair Play-reglene skal følges. Sportsdirektør Dan Ashwort svarte nylig på spørsmålet om det var behov for å selge spillere, med: «På et eller annet tidspunkt er du nødt til å selge». Hos Arsenal gjøres det klart for å jakte signaturen til Alexander Isak.

Den svenske landslagsspilleren sto på ønskelista hos Arteta, sommeren 2022, der det ble planlagt en gjenforening mellom Ødegaard og Isak. Den skandinaviske duoen hadde et gnistrende godt samspill hos Real Sociedad. Ifølge Footballtransfers ble forhandlingene med Real Sociedad brutt da Arsenal mente utkjøpsklausulen var for høy. Newcastle dro frem rundt 60 millioner pund og har ikke angret siden.

LES: Manchester United ser mot Olise som første signering under INEOS-ledelsen

Svensken har denne sesongen levert solide 9 scoringer på 15 Premier League-kamper, totalt 13 mål på 22 kamper. Det er lite som tyder på at Newcastle vurderer å åpne opp for salg av 24-åringen, men ifølge Footballtransfers gjør Arsenal seg klar for et fremstøt i sommerens overgangsvindu. Arteta skal få inn en spiss som har bevist han kan levere i Premier League før neste sesong, Isak er sterk kandidat til å ta denne jobben.

LES OGSÅ: Bayern München og PSV Eindhoven kjemper om AIKs stortalent Jonah Kusi-Asare

Ingen artikler å vise