Wolverhampton satser norsk

0
69
Jørgen Strand Larsen

Martin Ødegaard og Erling Braug Haaland har effektivt sørget for at norske foballspillere ikke lenger undervurderes. Martin Ødegaard har kapteinsbindet for Arsenal som tok andreplassen i Premier League for andre gang sist sesong, mens Erling Braut Haaland er toppscorer i Premier League i begge sine år for serimester fire år rad Manchester United.

Mange har også fått med seg hvor fantastisk god Alexander Sørloth er i La Liga, 28 åringen avsluttet som nummer to på La Liga sin toppscorerliste. – Litt i skyggen av de tre Jørgen Strand Larsen som bare blir bedre og bedre.

Les: IOC anbefaler verter for vinter-OL 2030 og 2034

I går var det flere italienske medier som meldte at den tidligere Sarpsborg 08 spissen Jørgen Strand Larsen var nær en overgang til Bologna. Celta Vigo som har hatt en La Liga sesong «som normalt» midt på tabellen har gjennom våren fått en rekke henvendelser om den norske 24 åringen.

Da Celta Vigo kjøpte Jørgen Strand Larsen fra FC Groningen for snart to år siden for 12,4 millioner euro skal flere Premier League klubber vært inne i miksen. – Nå kan drømmen om Premier League bli en realitet. Relevo-journalist Matteo Moretto melder at Premier League-klubben Wolverhampton og Celta Vigo er enige om en overgang verdt 30 millioner euro.

Les: Avviser gigantdeal selv om Manchester United krydrer med Victor Lindelöf og Aaron Wan-Bissaka

Det som gjenstår er det personlige og en tur til legen.

Jørgen Strand Larsen svarte forrige sesong for 13 mål og tre målgivende pasninger på 37 kamper i La Liga.

Les på Fransk fotball: Marseille i samtaler med Manchester United om Mason Greenwood

Ingen artikler å vise