«Wan-Bissaka er latterlig god!»

0
432
Wan-Bissaka (foto: united, twitter)

Første halvdel av sesongen har definitivt ikke vært Aaron Wan-Bissakas. Diogo Dalot tilpasset seg Ten Hag-fotball fra start, Wan-Bissaka ble holdt utenfor kamparenaen (inkludert skadeavbrekk) frem til desember. Da forsvant portugiseren selv ut med skade. 25-åringen tok vare på muligheten og har siden fått kritikerne til å klø seg i hodet.

I FA Cup-semifinalens rysare mot Brighton var høyrebacken en av de beste hos United. Full kontroll på Brightons Mitoma, dro til med taklinger i kjent stil og viste han også har offensive gener til å kaste seg inn i offensive raid.

LES: Fredrik Midtsjø kan bli lagkamerat med Roberto Firmino

Statistikk fra Squawka viser at Wan-Bissaka er på topp blant de mest-taklende spillerne i de fem største europeiske ligaene (siden 2017/18-sesongen) med flest vellykkede taklinger.

Han er latterlig god i forsvar én mot én. Trolig verdens beste.

LES OGSÅ: Pepe har fisket opp signaturpennen

Wan-Bissaka har denne sesongen vært på stø kurs mot exit Old Trafford i sommer, skal vi følge James Maddison, blir dette et stort feilgrep av Ten Hag. Hva med å drille 25-åringen i angrepsspill og samtidig utnytte å ha «trolig en av verdens beste» i taklingsbrudd?

Ingen artikler å vise