Fredrik Midtsjø kan bli lagkamerat med Roberto Firmino

0
377
Fredrik Midtsjø

Den tidligere Ranheim og Rosenborg midtbanspilleren Fredrik Midtsjø hadde muligens en følelse av hvor stort det kom til å bli da han gikk fra AZ Alkmaar til Galatasaray i fjor sommer. – Spillerstallen begynner å bli imponerende med navn som Galatasaray har kjente navn som Juan Mata, Mauro Icardi, Nicolo Zaniolo og Dries Mertens.

Nå kan listen over spillere i den tyrkiske storklubben bli enda noen hakk mer imponerende.

Les: Slipper ikke unna karantene med stor K

Den brasilianske spissen Roberto Firmino som har vært i Liverpool siden 2015 kommer ikke til å forlenge med Liverpool når hans kontrakt går ut til sommeren.

Det har værtt mye spekulasjon om hva som blir neste skritt for 31 åringen. Sportcell melder Firmino i prinsippet er enig med Galatasaray om en overgang. – Firmino personlig ga manager Jurgen Klopp beskjed om at han forlater klubben.

Les: Chelsea mistet førstevalget etter råd James Corden

Den tyrkiske storklubben har lagt de økonoiske problemene bak seg og har nå lagt en meget ambisiøs plan som inkludrer ikke bare kvalifisering til Champions League, men å svære sterke nok til å kjempe om pokalen.

Galatasaray er sterkere enn på mange år og har under Okan Buruk sin ledelse ikke bare løftet klubben til ledelse i Süper Lig (fra 13.plass sist sesong) og blitt svært attaktive på spillermarkedet.

Ifølge Sportcell gjenstår det kun detaljer i kontrakten før en avtale er i boks. Galatasaray har kjente navn som Juan Mata, Mauro Icardi, Nicolo Zaniolo, Dries Mertens og vår egen Fredrik Midtsjø i sin spillerstall. – Kommer Firmino også i sommer blir de virkelig noe å følge med på.

Les: Zinedine Zidane snakker med klubben hvor han ble en legende

Roberto Firmino forlater etter alt å dømme Liverpool når kontrakten hans går ut etter inneværende sesong.

Nå melder tyrkiske Sportcell at brasilianeren i prinsippet er enig med Galatasaray om en overgang.

Påstandene er gjengitt av Liverpool Echo, som skriver at Firmino personlig ga manager Jurgen Klopp beskjed om at han forlater klubben.

Ifølge Sportcell gjenstår det å bli enig om detaljer i kontrakten før en avtale er i boks.

Ingen artikler å vise