Vil la sine stjerner ta «Gacon-testen», men ha en bolle med sitroner på kontoret for å suge opp negativ energi

0
213
Mauricio Pochettino

Om noe virker eller ikke er helt underordnet om man tror det virker eller ikke. – Den argentinske manageren Mauricio Pochettino vil når/hvis han overtar roret i Chelsea også på sitt kontor på Stamford Bridge ha stående en bolle med sitroner.

Den tidligere Southampton, Spurs og Paris Saint-Germain-treneren har blitt enige om vilkårene for å ta over Chelsea, det er ventet en offisiell kunngjøring i løpet av de kommende dagene.

Etter en langt fra overbevisende sesong som har sett Thomas Tuchel, Graham Potter, Bruno Saltor og Frank Lampard på sidelinjen, har Pochettino absolutt en utfordring på hendene.

Les: Champions League helt fristes av dobbel lønn

Det forventes at han tar med sine velprøvde metoder til bordet når han kommer, inkludert den mye omtalte ‘Gacon-testen’ – en øvelse som gir spillere 45 sekunder til å tilbakelegge 150 meter med 15 sekunder til hvile. – En test som hates av alle og som er svært avslørende. Et godt råd til Chelsea-stjernene! Bruk dagene som er igjen til å komme i bedre form.

51-åringen, som skal ha blitt enige om en treårskontrakt etter omfattende samtaler med medeiere Todd Boehly og Behdad Eghbali, vil ha en bolle med sitroner på kontoret sitt takket være en argentinsk venn som fortalte ham at de absorberer negativ energi.

Til talkSPORT hadde Poch følgende å si: «De er der for å bli kvitt dårlig energi. Noen kommer med dårlig energi og det går inn i sitronene. Det er som en barriere, en svamp. De tar bort all negativiteten, og du kan se – det er utrolig.

«Jeg bytter sitroner kanskje hver 10. dag. Men noen ganger hver tredje eller fjerde dag fordi sitronene blir dårlige, stygge.»

Som nevnt ovenfor, vil Pochettino sannsynligvis bruke den beryktede «Gacon-testen» når han tar over i Chelsea.

Harry Winks, som spilte under argentineren under sin tid i Spurs, avslørte at han mislikte metoden i 2017. «Det er en morder,» sa midtbanespilleren, «En absolutt morder. Du kan forestille deg, etter 13 eller så løp, du knekker!.

«Du får to advarsler, hvis du går glipp av tiden, så er du ute. Men jeg gjorde det veldig bra, jeg var en av de siste som kom i mål. Jeg tror jeg kom til nivå 20. Jeg presset meg virkelig til det ytterste og heldigvis gjorde jeg det bra.»

Les: Galatasaray takker nei til det de mener bare er et første bud

Ingen artikler å vise