Champions League helt fristes av dobbel lønn

0
447

Det er bare et par dager siden sist gang Bernardo Silva viste hvor ekstremt viktig han er for de himmelblå. – Han satte inn de to første målene i den andre semifinalen i Champions League mot Real Madrid. Manchester City vant til slutt 4 – 0 (5-1 sammenlagt) og møter Inter Milan til finale på Atatürk Olympic Stadium 10.juni klokken 2100.

Det er en av Manchester City manager Pep Guardiola sine viktigste kort de siste årene som nå ønsker å forlate de himmelblå.

Les: Manchester United vil bytte en Harry mot en annen Harry pluss en halv milliard

Den 28 år gamle Bernardo Silva er sterkt ønsket i den franske hovedstaden. – PSG har en imponerende angrepsrekke, men trenger å styrke midtbanen sine angripende egenskaper. Her passer den portugisiske midtbanespilleren perfekt.

Paris Saint-Germain skal være villig til å doble den allerede svært imponerende 7,8 millioner pund i året lønningen som Bernardo Silva har i Manchester City.

Bernardo Silva har vært en nøkkelspiller siden han sommeren 2017 kom fra Monaco, det har så langt blitt 53 mål og 58 assists på 302 kamper for den engelske giganten.

L’Equipe skriver at Silva som har kontrakt frem til sommeren 2025 ønsker å forlate Manchester City. – Det selv om han i utgangspunktet har kontrakt frem til sommeren 2025. Ifølge avisen tiltrekkes han av Paris Saint-Germain, som ifølge Le Parisien, har Silva øverst på ønskelisten.

Silva er denne sesongen kjent for fem mål og syv målgivende pasninger på 51 kamper med City.

Ved siste oppdatering fra Transfermakt er estimert verdi 80 millioner euro, det verden så mot Real Madrid for et par dager siden gjør sikkert at Bernardo Silva nærmer seg sitt eget toppunkt 100 millioner euro.

Les: Ser mot Chelsea for Hugo Lloris erstatter

Ingen artikler å vise