Tottenham sikrer Dragusin som plan B for midtstopper

0
118
Trenger akutthjelp i midtforsvaret. (foto: spurs, x)

Tottenham Hotspur ser mot Genoa for å løse sitt midtstopperbehov og har enighet med 21-årige Radu Dragusin for en overgang på 25 millioner euro. Dragusin, den rumenske landslagsspilleren, kan bli Tottenhams første signering i januar, med Bayern München som en mulig konkurrent.

Postecoglou har en gedigen utfordring han må løse i midtforsvaret. Han har spillerne som kan gjøre jobben, men utilgjengelig ute med skade. Med Eric Dier på vei mot gjenforening med kompis Kane hos Bayern München, skal og må en ny midtstopper på plass i januar. Nå er det klart for signering, men det er ikke snakk om en kortsiktig nødløsning.

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalist Romano har Spurs hatt tett dialog med Jean-Clair Todibo og Nice. Hvis det ikke lykkes å lande en signering i løpet av kort tid etter markedet åpner i januar, er plan B klar.

LES: Bayern München og PSV Eindhoven kjemper om AIKs stortalent Jonah Kusi-Asare

Todibo ender ikke hos Tottenham, nå melder tyske Sky Sports at Plan B er sikret. 21-åringen Radu Dragusin reiser til London i løpet av kort tid. Tirsdag morgen ble Tottenham og Genoa enige om overgang til 25 millioner euro eks bonus.

Det er likevel et lite aber.

Bayern München lurer i bakgrunnen, men har ikke kommet på banen med bud. Fristen går ut tirsdag, dette går mot Tottenhams første signering i vinterens overgangsvindu. Den steintøffe rumenske landslagsspilleren gjør seg klar for Premier League.

LES MER: Frank avviser Arsenal – Ivan Toney forblir i Brentford

Ingen artikler å vise