Frank avviser Arsenal – Ivan Toney forblir i Brentford

0
126
No way, jose. (foto: brentford, x)

Arsenal møter motstand i jakten på Ivan Toney, som nylig har vært sterkt linket til klubben. Brentford-manageren, Thomas Frank, er klinkende klar på at spissen blir værende, og antyder at kun «en helt utrolig pris» vil få dem til å vurdere overgang. Toney, med 68 scoringer på 124 kamper, er derfor ikke på vei til Arsenal denne vinteren.

Arsenal har vært sterkt linket til Ivan Toney de siste månedene. Arteta trenger mer bredde og trøkk på topp for å møte ambisjonen om Premier League-tittel. En fattig scoring og to tap på de to siste Premier League-kampene understreker Artetas utfordring. I Vest-London er det flere som har utfordringer, for Arsenal betyr Brentfords 19 poeng på 19 kamper og alt annet enn komfortabel avstand til nedrykksstreken, at døra til Toney stenges og boltes.

Etter åtte måneders karantene for brudd på bettingreglene er det snart klart for at Ivan Toney slippes inn på kamparenaen igjen. På torsdagens pressemøte var Brentford-manageren krystallklar på at han har kastet nøkkelen i snøen, som dukker først opp til sommeren.

LES: Mbappé får ultimatum av Real Madrid

– Han er Brentford-spiller og jeg kan slett ikke se hvorfor vi skal selge ham, begynner Frank ifølge The Athletic.

Før han viser at Brentford kommer til å gjøre det umulig for Arsenal og de andre til vintersignering av Brentfords toppscorer med 68 scoringer på 124 kamper.

-Det er ikke bare opp til meg, men hvis vi skal selge ham, blir det for en helt utrolig pris. Så ja, han blir her, brummer Brentford-manageren.

Han blir her.

LES OGSÅ: Barcelona henter stjerneskuddet Vitor Roque

Ingen artikler å vise