Tottenham prøver å sikre seg Chelsea-spiller

0
117
Har funnet en ny midtbanefavoritt hos byrivalen. (foto: spurs, twitter)

Tottenham ønsker å hente Conor Gallagher fra Chelsea, og er villige til å by Pierre-Emile Højbjerg som en del av avtalen. Det virker som Chelsea er åpne for salg for økonomiens skyld, og nå vurderer Tottenham et uvanlig bytte midt i sesongen.

Conor Gallagher har endelig etablert seg på Stamford Bridge. Den tidligere akademispilleren har vært en av Pochettinos utvalgte denne sesongen, likevel er 23-åringen fortsatt linket til exit. Det jobbes hardt i Spurs-delen av London for å overtale Chelsea om å selge Gallagher i januar.

Ifølge Footballtansfers kilder er Chelsea åpen for salg av Gallagher for å sikre nødvendige salgsinntekter, Tottenham er svært interessert i å hente den allsidige midtbanespilleren til klubben. Nå melder Sky Sports Tottenham-ledelsen har gitt Chelsea tilbud om å sende Pierre-Emile Højbjerg til Stamford Bridge som del av betalingen.

LES: Franskmannen er på vei ut av Manchester United

Gallagher har halvannet år igjen av kontrakten, så et eventuelt salg bør skje i løpet av de neste to overgangsvinduene. Da får vi se hvor overbevisende og desperate byrival Tottenham er når overgangsvinduet åpner. Det er ikke akkurat hverdagskost at byrivaler shake hands midtveis i sesongen, bytter spillere og overfører noen titalls millioner pund til rivalens klubbkasse.

Tottenham – Everton

LES OGSÅ: Usikker fremtid for Moyes i West Ham

Ingen artikler å vise