Usikker fremtid for Moyes i West Ham

0
65
Moyes må svare på spørsmål han ikke liker. (foto: west ham, twitter)

West Hams manager David Moyes står overfor usikkerheten om en kontraktsforlengelse. Forhandlingene har ikke startet enda, og med kontrakten som utløper neste sommer, er det usikkerhet rundt Moyes’ fremtid på London Stadium. Manglende initiativ til forhandlinger antyder at han kanskje ikke kommer til å fortsette som West Ham-manager neste sesong.

Forrige sommer ledet David Moyes West Ham til Conference League-tittel, en historisk begivenhet for klubben som ikke akkurat har premieskapene fulle av trofeer. På onsdag kveld var Moyes sin bragd glemt blant illsinte supportere etter 5-1 tapet på Anfield: «Get out of my club»-meldinger kom på sosiale medier. Med kontraktsutløp neste sommer begynner mange å lure på hva som skjer med skotten.

Forrige sesong i Premier League var en lidelse for Hammers-supporterne med trusselen om nedrykk hengende over klubben helt frem til de siste rundene, men ble reddet inn av Conference League-tittelen. West Ham-ledelsen sto hele veien ved sin manager og fikk belønningen.

LES: Kalvin Phillips på vei til Juventus fra Manchester City

Ifølge Football-Insiders kilder er forhandlinger om en forlengelse fortsatt ikke satt i gang. Dette betyr at det trolig er en spent situasjon bak kulissene på London Stadium, der forholdet mellom Moyes og den nye sportsdirektøren skal ha vært rimelig kjølig i sommer.

West Ham har vunnet 8 av sine 17 Premier League-kamper, en 8. plass på tabellen tyder på at det ikke blir repetisjon på forrige sesongs overlevelseskamp. Videre fra gruppespillet i Europaligaen er det heller ingen grunn til å klage på Moyes. Likevel, utviklingen der ingen av partene tar initiativet til å sette seg ned ved forhandlingsbordet for å skape arbeidsro, tyder på at David Moyes neppe blir å se som West Ham-manager neste sesong.

LES OGSÅ: Svensk fotballspiller på vei til stjernestatus i europeisk fotball

Ingen artikler å vise