Tottenham øverst i Premier League

0
83
Lun australsk humor... (foto: spurs twitter)

Tottenham Hotspur topper Premier League-tabellen etter en solid start under manager Ange Postecoglou. Klubben viser styrke uten avhengighet av enkeltspillere som Harry Kane, og fansen drømmer om Premier League-troféet.

På lørdag kom den. Et kjapt blikk på Premier League-tabellen bekreftet for Spurs-supporterne at: Ja, de ligger øverst. På søndag skal Arsenal hjelpe byrivalen med å beholde plassen. Vinner Ødegaard og gjengen eller tvinger City til uavgjort, står «klubben som ikke kan vinne Premier League» fortsatt på toppen etter 8 serierunder. I begynnelsen av oktober viser Tottenham med Ange Postecoglou tegn til å kunne vinne ligatittelen – uten bistand fra Harry Kane.

Det hadde nesten blitt for ille hvis Harry Kane skulle oppleve å forlate klubben i sitt hjerte i sesongen som endelig ender med Premier League-tittelen. For Spurs-supporterne betyr det null og niks. Ange Postecoglou har uansett vist at klubben ikke er avhengig av enkeltspillere under hans ledelse.

LES: Luka Modric får tilbud fra Inter Miami selv om motivasjonen fortsatt er der

-Jeg synes det ikke er fair å sammenligne med forrige sesong og prate om hva som skjedde da. Det hele er spillernes fortjeneste, måten de har dedikert seg til hva vi prøver å gjøre. Spillerne vil endre klubbens skjebne, og det er det de prøver å gjøre på banen, sier Spurs-manageren til TNT Sports.

Som, i sin jobb med å gi spillerne troen på at det ikke henger en forbannelse over Tottenham i Premier League som nekter klubben tittelen, ikke lar seg distrahere av suksessen.

LES OGSÅ: Sier nei til Bayern og sikrer gigantisk lønnsøkning

-Det går utmerket, men vi er fortsatt kun i oktober, og det er mye arbeid foran oss, kommer det fra manageren fra landet som fikk etablert sin fotballiga på denne siden av årtusenskiftet.

Dette kan faktisk skje.

Ingen artikler å vise