Luka Modric får tilbud fra Inter Miami selv om motivasjonen fortsatt er der

0
167
Modric. (foto: real, twitter)

Den kroatiske midtbanespilleren Luka Modric er skuffet over hvordan ting har utviklet seg for han i Real Madrid. Samtidig som treneren Carlo Ancelotti ser at han er demotivert på grunn av mindre spilletid, får Modric et tilbud fra Inter Miami som han egentlig ikke er helt klar for å godta. Nå blir det spennende å se hvor kroaten ender opp og hvilken retning motivasjonen tar veien.

Nylig rapporterte spanske medier at eier David Beckham prøver å lokke Luka Modric til Inter Miami. De to skal ha spist middag sammen nylig, og da fikk Real Madrid-midtbanespilleren et tilbud.

Kroatens tid i «Los Blancos» går uansett mot slutten han er tross alt 38 år gammel, spørsmålet er nå bare hvor raskt og på hvilken måte.

Les: Messis ankomst i MLS skyter billettprisene i været

Carlo Ancelotti som selv er på vei vekk fra Real Madrid for å ta over Brasil forteller til Cadena SER at Modric er forbanna på grunn av mangel på spilletid. «Han er motivert og vet at han kan bidra. Det er det en trener kan be om fra en spiller som ikke spiller og er litt sint, at han aldri mister motivasjonen»

Men Cadena SER påpeker at det ikke bare er mangelen på spilletid som opprører Modric, men at han ikke har fått spille så mye som Ancelotti lovet tidligere. 38-åringen har kontrakt til neste sommer, men det gjenstår å se om han blir til da på grunn av den påståtte bruddet med manageren.

Les: Mourinho jakter Premier League-stjerner for Roma

Luka Modric kom til Real Madrid fra Tottenham i 2012. Han har spilt 327 kamper for den spanske hovedstadsklubben.

Ingen artikler å vise