Sier nei til Bayern og sikrer gigantisk lønnsøkning

0
289
Dortmund-treneren skal slippe å bli robbet for førstekeeper. (foto: dortmund, twitter)

Gregor Kobel har signert en kontraktsforlengelse som holder ham i klubben fram til 2028. Den sveitsiske landslagskeeperen har imidlertidig valgt å avvise Bayern Münchens interesse og vil nå motta en betydelig lønnsøkning for å bli værende hos Die Schwarzgelben

Borussia Dortmund holder kontakt med toppen i Bundesliga, to poeng bak Leverkusen, likt med erkerival Bayern. I Champions League går det seigere med ett poeng på to kamper etter 0-0 hjemme mot AC Milan. Sisteskansen har uansett gjort jobben og skal overtales med en gigantisk lønnsøkning for ikke la seg friste bort fra die Schwarzgelben.

Gregor Kobel står på ønskelista hos erkerival Bayern München som arvtager etter Manuel Neuer når kontrakten løper ut neste sommer. Nå har den sveitsiske landslagskeeperen med 84 kamper for Dortmund siden 2021 valgt å stenge døra for Bayern.

LES: Messi ringte dommeren etter den kaotiske VM-kampen mot Nederland

Ifølge Bild belønnes 25-åringen for signering av forlengelse til 2028 med lønnsøkning fra 3,5 millioner euro til 10 millioner euro i årslønn.

En gigantisk lønnsøkning for en keeper i Bundesliga, men Kobel hadde tydeligvis gode forhandlngskort på hånda når erkerivalen sto og trippet utålmodig på muligheten til å snappe til seg nok en av Dortmunds nøkkelspillere.

LES OGSÅ: Neymar fikk sjokk da han så «gressmatta» han tvinges til å spille på

Ingen artikler å vise