Tottenham har sparket Antonio Conte

0
259

Manager Antonio Conte forlater Tottenham etter «gjensidig enighet», assistenttrener Christian Stellini tar offisielt over ut sesongen.

Daily Mail skriver at Tottenham ønsker å snakke med Julian Nagelsmann, som forrige uke fikk sparken i Bayern München. Bild-profil Christian Falk sier til Caught Offisde at Tottenham var en av klubbene Nagelsmann så på som steg på veien mot den absolutte toppen før han startet i Bayern. Real Madrid har også blitt oppgitt å være interessert i 35-åringen. Bild hevder at en klausul i kontrakten med Bayern gjør at klubben som signerer Nagelsmann før sommeren må betale en avgift til Bayern, det er uklart hvor mye.

Mauricio Pochettino, Luis Enrique og Roberto De Zerbi er noen andre navn som er nevnt i en enorm liste over potensielle managere for Tottenham.

Gårsdagens avgjørelse blir svært dyr!

Det er ti kamper igjen av kontrakten som den italienske manageren Antonio Conte har med Tottenham. – Man skjønner ting virkelig ikke er bra når London-klubben velger å sparke nå selv om klausul i kontrakten om et års lønning da aktiviseres.

Tottenham må betale ut 15 millioner pund for å bli kvitt Antonio Conte i dag. – Det er omtrent 190 millioner kroner.

Les: Leeds vil ha Kalvin Phillips tilbake

Italieneren var ute med voldsom kritikk av klubben etter en skuffende kamp mot Southampton, og det var dråpen som fikk cupen til å flyte over Tottenham. Les: Jamie Carragher: «Conte ønsker å få sparken»

Sent søndag kveld har de bekreftet at Antonio Conte er ferdig med klubben.

I en pressemelding skriver de at de to partene er enige om at det var den beste avgjørelsen.

Conte ble Tottenham-manager i november 2021, der han signerte en kontrakt som strekte seg ut sommeren 2023. Etter en god start for de hvitkledde har de store bragdene uteblitt – og igjen må Conte se seg nødt til å finne en ny jobb. Italieneren har trent fire forskjellige klubblag og ett landslag det siste tiåret.

Les: Manchester United vil utnytte at Ramos er veldig skuffet

Cristian Stellini overtar mangerjobben for resten av sesongen, mens Ryan Mason er assistenttrener.

Blålink: Bookbeat: prøv lydbok gratis i 45 dager

Ingen artikler å vise