Tottenham har funnet fram nummeret til Nagelsmann

0
381
Egentlig ikke typen til å ta en lengre ferie etter oppsigelse. (foto: bayern, twitter)

Nå koker det skikkelig hos Tottenham, det samme hos Bayern München. I London jobbes det med å bli enig med Conte om kompensasjon for tidlig sommerferie. Ryan Mason har også gjort seg klar for nok en runde som vikar. Så smeller det hos Bayern München, noe som kan endre løpet til Spurs.

Julian Nagelsmann er denne uken ferdig hos Bayern, som mente det var uholdbart å gi fra seg teten i Bundesliga, mens seieren mot det superstjernetunge PSG i Champions League tydeligvis telte mindre. Thomas Tuchel er varslet på vei inn. Forrige gang han ble hentet inn i de siste månedene av sesongen, endte det som kjent med Champions League-tittel for Chelsea.

LES: Shakira slo 14 verdensrekorder med sangen «Music Sessions Vol. 53» om Pique!

Med Nagelsmanns plutselige og overraskende exit byr det på en stor mulighet hos Tottenham. Tyskeren har tidligere fortalt han en dag ønsker seg til Premier League, nå kommer muligheten tidligere enn han så for seg. For ifølge Football-Insiders kilde tar Tottenham kontakt med Nagelsmann ved første mulighet for å høre om han er interessert i jobben etter Conte.

LES OGSÅ: I september var keeperen linket til Tottenham – nå signerer han hos Ryan Reynolds

Ingen artikler å vise