Tidligere toppscorer i Bundesliga har fått beskjed om å finne seg ny klubb

0
369
Blitt litt for mye gaming og benken denne sesongen. (foto: werner, twitter)

Vi unner Timo Werner suksess. Den tyske spilleren forlot Bundesliga i 2020 som toppscorer hos RB Leipzig, men spilte seg aldri helt varm i Chelsea-drakta. Selv som del av laget som hentet Champions League-tittelen tilbake til Stamford Bridge, vil Werner bli husket for svak produksjon foran motstandernes mål. I 2022 returnerte den tyske spilleren til RB Leipzig, men heller ikke her vil det seg. Med EM-sluttspill på hjemmebane i sommer, ser det håpløst ut for Werner å spille seg inn i den tyske troppen. Nå har 27-åringen i tillegg fått beskjed han ikke har mer å hente hos RB Leipzig.

16 scoringer på 40 kamper i første sesong var lovende, men RB Leipzig har denne sesongen ikke lenger plass til Timo Werner. 27-åringen har hatt noen småskader, men 370 minutter så langt i sesongen og to scoringer tyder på at det er noe som skurrer.

LES: Spansk media: Tidligere Real Madrid-trener er kontaktet om trenerjobben hos Manchester United

Denne måneden meldte tyske Sky Sports Manchester United hadde kontaktet RB Leipzig for å holdes informert om situasjonen til Werner frem mot vinterens overgangsvindu. Ifølge Bild er situasjonen krystallklar.

Borussia Dortmund – RB Leipzig

-Ifølge BILD-informasjon ble Werner (under kontrakt til 2026) kalt til kontoret til sportsdirektør Rouven Schröder; han ble rett ut fortalt han kunne forlate klubben på utlån i januar, skriver det tyske mediet.

SPORTEN: Står klar til å ødelegge klubbens lønnsstruktur for å overbevise Lautaro Martinez

Da venter vi spent på neste trekk til Werner. En retur til Premier League er trolig ikke det smarteste.

Ingen artikler å vise