Spansk media: Tidligere Real Madrid-trener er kontaktet om trenerjobben hos Manchester United

0
1260
Må overbevise mot Chelsea.. (foto: united, twitter)

Manchester United valgte denne uken å utestenge journalister fra presskonferansen. Denne gangen var det ikke blekka The Sun som har fyrt løs med usannheter, men Manchester Evening News, Sky Sports og to andre som alle hevdet Erik Ten Hag møter stort misnøye i garderoben. Uansett hvem som har rett eller ikke rett, det er definitivt ikke noe godt tegn når en av verdens største klubber bruker dette midlet for å skape ro rundt manageren sin.

Det kommer alltid en haug med rykter om Manchester United når det butter sportslig, men nå skjer det så mye med Ratcliffe inn som ny eier neste uke, utskiftinger i toppledelsen og en situasjon der Ten Hag har alt annet enn arbeidsro etter det som kan bli en skremmende tidlig exit fra spill i Europa. Nå kommer det signaler fra Spania om at Julen Lopetegui er del av ligningen.

LES: Napoli måtte sette illsint trener i «bøttekottet»

Før Chelsea-kampen er Ten Hag «under fire», som engelsk media så elegant formulerer det. Nå meldes det fra spanske AS at Manchester United har tatt kontakt med en tidligere Real Madrid-trener. Carlo Ancelotti er fullt opptatt ut sesongen, men Julen Lopetegui har nylig takket nei til et tilbud fra saudiarabisk klubb som ville ha gitt spanjolen årlig 18 millioner euro inn på lønnskontoen.

Ifølge AS har United nylig vært i kontakt med den tidligere Wolverhampton-manageren for å prate litt uforpliktende om trenerjobben hos Man United.

Manchester United – Chelsea

Lopetegui overbeviste som Wolverhampton-trener forrige sesong med å lose ulvene til en trygg 13. plass på tabellen etter en seig start på sesongen med Bruno Lage ved roret. Ved sesongstart trakk Lopetegui seg fra jobben på grunn av manglende og lovede investeringer i spillertroppen.

SPORTEN: Har ansatt Vegard Hansen som både sportssjef og hovedtrener

Selv om oppholdet hos Real Madrid ble lite minneverdig, har Lopetegui bak seg jobben som spansk landslagstrener og Sevilla-trener med Europaliga-tittel og en imponerende seiersprosent på 53 prosent med La Liga-klubben.

Ingen artikler å vise