Barcelonas fremtidshåp har norsk spiller som drømmesignering

0
254
Pedri vil ha Haaland inn foran mål. (foto: barca, x)

Verdens nestbeste spiller 2023. Erling Haaland fortsetter å posisjonere seg i kampen om Ballon d’Or, så det er ingen overraskelse at spillere verden rundt ønsker å bære samme drakt som nordmannen. Det er likevel kult når Barcelonas fremtidshåp trekker frem «vår mann» som drømmesigneringen.

Sommeren 2022 tok Robert Lewandowski overgangen til Barcelona som han aldri hadde gjort noe annet enn å spille i Barca-drakta. 33 scoringer, 23 i La Liga, bidro sterkt til seriegull. I sommer uttalte 35-åringen han har blitt «mer menneske og mindre robot» etter at han forlot Bayern, men denne sesongen skulle Xavi ha ønsket seg roboten Lewandowski. Bare 8 mål på 16 La Liga-kamper fra 35-åringen har fått Barca til å slite. Denne uken fikk Pedri spørsmål om sin drømmesignering. For Barcelonas supertalent er en ny scoringsrobot øverst på lista.

LES: Tidligere Liverpool-stjerne har seks måneder på å overbevise hos den perfekte klubben

På spørsmål om hvem som er drømmesigneringen for Pedri hos Barcelona, trekker 21-åringen frem to spillere.

-Jeg ville ha signert Messi hvis han var 19 eller 22 år, men nå ville jeg ha signert Haaland. Han er en «cyborg» (maskin/robot) og scorer en haug med mål. Lewandowski kommer ikke til å holde til han er 60, sier Pedri ifølge Goal.

Las Palmas – Barcelona

Da er bestillingen lagt inn hos Barcelona. Eller omvendt, Pedri til Manchester City når Bernardo Silva gir seg…

SPORTEN: Står klar til å hente legenden Bonucci hvis Tottenham trykker på kjøpsknappen

Ingen artikler å vise