The Times: Real Madrid kupper Chelsea-signering

0
159
Toppscoreren finner neppe veien til London nå. . (foto: chelsea, twitter)

Lautaro Martinez har de siste sesongene vært sterkt linket til ulike storklubber i Premier League. Argentineren har blitt værende på San Siro. Selv om VM-sluttspillet for hans del bestod av mye benketid, fortsetter 25-åringen å imponere i klubbdrakta. 28 scoringer på 56-kamper før Champions Leaguefinalen, det sier sitt. I løpet av den siste uken har det dukket opp en beiler som argentineren ikke kan si nei til.

Chelsea er sterkt linket til den målfarlige spissen før overgangsvinduet åpner, med landsmann Mauricio Pochettino på plass i London har Chelsea et fortrinn, men utenfor Champions League-billett neste sesong er det et forhandlingskort klubben ikke trenger når de skal sette seg ned med 25-åringen som på lørdag spiller finale i Mesternes Mester.

LES OGSÅ: Mario Balotelli får så hatten passer av klubbdirektør

Chelsea får i tillegg konkurranse fra den siste klubben de kunne ønske seg.

The Times melder at Real Madrid har meldt seg på i jakten på Lautaro-signaturen. Karim Benzema ga forrige søndag klubbledelsen beskjed han stikker, tok flyet til Saudi-Arabia og etterlot seg Real Madrid med «tapte» 30 – 45 scoringer per sesong. Real Madrid kan tilby Martinez plassen til Benzema, omgitt av det som i en haug av sesonger har vært den – eller en av de beste troppene i verden.

LES: Marca: Klart for keeper-signering hos Real Madrid

Uansett hva Chelsea hoster opp av lønnsbetingelser, dette er umulig for en tittelhungring toppscorer å takke nei til.

Ingen artikler å vise