Mario Balotelli får så hatten passer av klubbdirektør

0
423
Balotelli på føste pressekonferanse etter overgangen da alt var rosenrødt. (foto: fc sion, twitter)

Da FC Sion hentet inn Mario Balotelli, kom det med en bestilling på 20 scoringer fra den tidligere superstjerna. Det ble fem. Det ble også nedrykk til sveitsisk andredivisjon, et sted klubben ikke har vært på sytten år. Nå legger klubbdirektøren mye av skylda på Balotelli.

-Det var en feil å skrive kontrakt med Balotelli, og jeg må innrømme at jeg tok helt feil av ham. Ankomsten av en spiller som ham skapte begeistring, det var sommerens såpeopera, begynner direktør Barth Constantin ifølge Football-Italia.

LES: The Athletic: Manchester United bekrefter sin store interesse for Højlund

Etter at begeistringen hadde lagt seg kom hverdagen med tap, sparking av trenere – og Balotelli.

-Han skulle ha gitt oss mulighet til å ta et steg fremover med 20 mål. Dessverre scoret han kun fem og leverte ikke prestasjoner som vi forventet, kommer det fra klubbdirektøren.

Det skal også ha vært en god del støy rundt Balotelli utenfor banen, der kombinasjonen alkohol og treningsleir skal ha skapt bråk.

Vi digget Super-Mario da han var på topp, men som den italienske landslagstreneren har sagt det: Toppen ble forlatt så altfor tidlig.

LES OGSÅ: Jude Bellingham hinket inn på legekontoret til Real Madrid

FC Sion-direktøren trodde han kunne trykke på en knapp for begeistring og 20 scoringer ved Balotelli-signering, vi anbefaler Constantin selv å ta på seg en stor del av skylda. Balotelli er Balotelli.

Til Super-Marios forsvar: FC Sion-direktøren har ledet et salig kaos med fire sparkede trenere.

Ingen artikler å vise