Innkasserer ekstrabonusen fem måneder før tiden

0
336
Kane innkasserer bonus på rekordtid. (foto: bayern, twitter)

Harry Kane har så til de grader landet i München. Glemt er den lite verdige avskjeden hos Tottenham, der styreleder Levy gjorde sitt for å presse toppscoreren til å bli. Erling Haaland skrev scoringshistorie etter overgangen fra Bundesliga til Premier League, Harry Kane er på god vei til å gjøre det samme andre veien. Bayern München-ledelsen trodde de forhandlet seg til en ekstrabonus som ville få Kane til å strekke seg gjennom en lang debutsesong. Dette viste seg å være totalt overflødig. 30-åringen er på god vei til å innkassere bonusen allerede før jul.

Harry Kane har scoret i et vanvittig tempo i den nye drakta. 17 scoringer på 11 Bundesliga-kamper, totalt 21 mål levert i alle konkurranser.

LES: Kasper Dolberg har funnet seg en klubb han kan være skandinavisk, mutt og introvert

Ifølge Bild signerte Kane kontrakt med Bayern der han innkasserer rundt 24 millioner euro i årslønn, i tillegg til en «scorings-provisjon», hvor lønna øker i takt med antall scoringer/assists. Så langt står Kane med totalt 28 (21 scoringer, 7 assists)! Når 28 har blitt til 40, trykkes det på nok en bonusknapp. Her vil 30-åringen innkassere ytterligere 250 000 euro.

Bayern München-ledelsen håpet og trodde på at Kane ville nå 40 mål-involveringer i løpet av sesongen, men kunne definitivt ikke forestille seg at dette nås før nyttår. Vilt!

SPORTEN: Lampard var favoritt til trenerjobben – klubben endte med å ansette hovedtreneren til Mumbai City

Ingen artikler å vise