Southgate advarer United-spiller: Må komme endringer

0
291
Southgate kan ikke backe Maguire lenger.

Det var nok av fotballsupportere på balløya som ristet på hodet da Harry Maguire var med i den engelske VM-troppen. Det som forrige sesong var en United-kaptein som var bankers i startelleveren, var denne sesongen en spiller som var henvist til benken av United-manageren. Gareth Southgate ga likevel Maguire sin fulle støtte, der midtstopperen var en naturlig del av startelleveren i Qatar. Nå har vinden snudd.

Den engelske landslagstreneren har gitt Maguire sin fulle støtte hele veien, men nå retter selv Southgate en advarende pekefinger mot 30-åringen. 1500 minutter på kamparenaen er ikke nok som nøkkelspiller i det engelske forsvaret.

LES: Vil la sine stjerner ta «Gacon-testen», men ha en bolle med sitroner på kontoret for å suge opp negativ energi

-Det er ikke til å komme utenom at det er en situasjon som ikke kan fortsette for evig, sier Southgate ifølge Reuters.

Som legger til at Maguires internasjonale erfaring ikke lenger er nok, det er flere midtstoppere som banker hardt på spilletidsdøra.

-Vi har Marc Guehi (Crystal Palace), Lewis Dunk (Brighton) og Tyrone Mings (Aston Villa) som spiller godt uten de samme erfaringene med europeisk klubbfotball eller internasjonal fotball. Vi blir nødt til å se etter konkurranse på dette området av banen, kommer det fra Southgate.

LES OGSÅ: Ronny Deila kjøpt ut av storklubb for 24 millioner

Omformulert: Finner ikke Maguire seg ny toppklubb der han er fast mann i startelleveren, er 30-åringen ute av startelleveren hos De Tre Løvene. Vi kan ikke tro Maguire er villig til å risikere det før VM 2024, dette går mot exit Old Trafford i sommer.

Ingen artikler å vise