Slår kjøpsrekorden satt da Jack Grealish gikk til Manchester City

0
685
Enzo tilbake fra VM. (foto: benfiza, twitter)

Sommeren 2021 satte Manchester City Premier League kjøps rekord da de hentet Jack Grealish fra Aston Villa for 117,5 millioner euro. – Nå er det Chelsea som med nye eiere har blitt den ultimate kjøpe klubben som kommer til å slå den rekorden.

Enzo Fernandez har en stund hatt den ene foten inne på Stamford Bridge, men Benfica satte på bremsene i slutten av forrige uke da Chelsea eier Todd Boehly gjorde det klart at en milliard var en slags magisk grense de ikke hadde tenkt å gå over.

Les på Sporten: Keeper Isak Pettersson som har hatt et par tøffe år i Toulouse kommer til Norge

Grensen brytes nå og det settes Premier League rekord. – Sky Sports melder at partene sitter i et hastemøte akkurat nå for å banke igjennom en overgang på 120 millioner euro før overgangsvinduet banker igjen i morgen. Benfica, som nå er fullstendig med på notene har latt Fernandez få fri fra mandagens trening for å kunne pakke sakene sine og som så ofte er tilfelle, ikke ta noen sjanser med skader i siste liten.

Les: Elanga venter utålmodig på klarsignal

Enzo Fernandez er ifølge Benfica sin manager Roger Schmidt «verdens smarteste midtbanespiller på bare 22 år.» De organisatoriske evnene vil gjøre godt på midtbanen til Chelsea.

Les: Radja Nainggolan og Daniele De Rossi er sammen igjen

Ingen artikler å vise