Elanga venter utålmodig på klarsignal

0
436
Elanga fra tiden han var det nye stjerneskuddet hos United. (foto: united, twitter)

Det internasjonale overgangsvinduet nærmer seg slutten og Anthony Elanga er fortsatt i Manchester United til tross for at det har kommet inn hele ti forslag fra klubber over hele Europa.

Manchester United har allerede signalisert at det eneste som gjelder nå vil være en låneavtale og det er heller ikke sikkert at det blir noe. Venstrevingen som bare er 20 år gammel kom til Old Trafford i 2014, manager Erik ten Hag har gjennom høsten vært svært vinglete i sin oppfatning om Elanga er klar eller ikke.

LES: Paul Heckingbottom bekrefter både Liverpool og Chelsea er ute etter Sander Berge

Det er forventet en avgjørelse innen overgangsvinduet lukker 1.februar. PSV Eindhoven, som solgte Cody Gakpo til Liverpool for 42 millioner euro pluss bonuser, er de som presser hardest på for å få svensken inn.

Anthony Elanga vil spille fotball, Manchester United har ennå ikke gitt grønt lys for at Elanga kan dra til sommeren, langt mindre nå i vinter.

LES OGSÅ: Evertons største talent på plass hos Newcastle

Ingen scoring, 624 minutter på banen, mens Elanga var et av lyspunktene hos Man United forrige sesong med scoringer i Premier League og Champions League. Ingen optimal situasjon for den unge svensken når han is chasing greatness.

Ingen artikler å vise