Skal knuse Real Madrids drøm om Haaland-signering

0
455
Ingen grunn til å ringe. (foto: city, twitter)

Haaland brukte ikke mange ukene på å overbevise City-eierne om at investeringen i de 22 år unge norske fotballbeina gir avkastning. Etter dette har pila pekt rett til himmels. Ikke overraskende jobber Premier League-klubben med å fjerne mulighetene for at Haaland ender opp som Benzema-erstatter på San Bernabeu.

Ulike troverdige medier på balløya hevder det ligger en utkjøpsklausul i kontrakten til Haaland som aktiveres sommeren 2024. Spanske medier hevder Real Madrid styrer seg inn mot å trykke på knappen ved første og beste anledning og sette nordmannen inn på topp for en Benzema nær pensjonsalder.

LES: Sky Sports: Premier League-klubb jakter en av de raskeste spillerne i Bundesliga historien

Nå skal City tette alle skott. Erling Haaland har sett Guardiola legger opp spillet som gjør ham historisk, det er ingen grunn til å miste fart ved å gruble over andre alternativer frem mot neste sommer. ifølge The Athletic venter City ikke på neste sommer, men gjør klar en ny og bedre kontrakt der utkjøpsklausulen fjernes fra kontrakten. Det oppegående engelske mediet hevder Haaland har signalisert han kan være interessert i dette.

47 scoringer på 40 kamper forteller at dette er en god idé for begge parter.

LES OGSÅ: Styrer langt unna tabben til Sergio Ramos

Ingen artikler å vise