Sky Sports: Premier League-klubb jakter en av de raskeste spillerne i Bundesliga historien

0
283
To generasjoner med samme mål. (foto: bayern, twitter)

Pep Guardiola disponerte et av de beste angrepene i verden før denne sesongen, så valgte Erling Haaland den lyseblå drakta. Når City er på sitt beste, er samtlige utespillere del av angrepet. Etter at Leicester møtte City forrige helg, uttalte Leicester-kapteinen han opplevde de spilte mot et lag med 13 spillere på banen. Tempo i alle ledd med Erling Haaland i vill fart på topp har vist seg nesten umulig å stanse. Nå kan det bli mer fart.

Haaland ble klokket inn i Bundesliga som en av spillerne med høyest toppfart, en kanadier har vist han beveger seg enda raskere over banen på vei mot motstandernes mål. Ifølge Sky Sports har City vist sterk interesse for å hente også Alphonse Davies til Etihad.

LES: Manchester City og Liverpool går etter Chelsea-talent som ikke vil hjem

Den kanadiske venstrebacken fikk sitt gjennombrudd i 2019/20-sesongen, bare måneder etter at han som ukjent ble hentet fra Vancouver Whitecaps. Debutsesongen endte med seks titler for Bayern, Davies har løpt seg inn som Bundesliga-historiens tredje raskeste spiller (deler plass med Moussa Diaby, Haaland på 10. plass).

Bayern München vil nødig miste en av sine nøkkelspillere, men noen signaler må være sendt om at Davies kan bli tilgjengelig. Tyske Sky Sports hevder Premier League-giganten og Real Madrid begge har vendt seg i retning 22-åringen.

LES OGSÅ: Tuchels første signering er på plass

Se for deg en Davies piskende oppover langs venstresiden sammen med Jack Grealish med siktet rettet mot Haaland eller mål. Vi håper for motstandernes skyld at City ikke lykkes med å lirke kanadieren ut av grepet på Bayern.

Ingen artikler å vise