Sjokk: Salah skadet under Afrikamesterskapet

0
130
Nein! (foto: liverpool, x)

Stjernespiller Mo Salah pådro seg en skade under Afrikamesterskapet, og manager Jürgen Klopp er bekymret. Salahs bidrag har vært avgjørende for lagets suksess i Premier League, og skaden gir usikkerhet før kommende kamper. En lengre skade kan bli utfordrende for Liverpool i kampen og ligatittelen.

Liverpool går for titler også denne sesongen, i Premier League har Merseysideklubben vist de er en av favorittene til å stikke av med trofeet. 18 scoringer og 9 assists har totalt kommet fra Mo Salah så langt i sesongen, overflødig å understreke betydningen egypteren har for Liverpools suksess. Det var derfor med sjokk Jürgen Klopp så sin viktigste angrepsspiller dra på seg en skade i Afrikamesterskapet.

Liverpool gjør seg klar for Bournemouth-kamp i Premier League, Klopp beskriver hvordan alt stanset da Salah måtte byttes ut i kampen mot Ghana med det som så ut som en strekk i låret.

LES: Mystisk fravær og kontraktdrama i United

-Jeg var i sjokk da jeg så det, forteller Klopp ifølge Sky Sports.

Liverpool-manageren legger til at det fortsatt er uvisst hvor alvorlig skaden er og at klubben avventer situasjonen om deres eget medisinske team må ned å hjelpe med behandlingen.

Det beroliget neppe Klopp å høre Egypts landslagstrener.

-Vi er bekymret og håper bare at skaden ikke er for alvorlig, kom det fra Rui Vitoria.

LES MER: Rashford overgår Solskjær: Milepæl hos Manchester Uniteds

En klubb er større enn en enkelt spiller, men forsvinner Mo Salah ut med et lengre skadeabrekk, lukter det som Premier League-tittelkampen skal bli ekstra tøff for Liverpool å vinne.

Ingen artikler å vise