Rashford overgår Solskjær: Milepæl hos Manchester Uniteds

0
101
Hadde garantert blitt ny klem hvis Solskjær hadde vært på sidelinjen mot Tottenham. (foto: united, twitter)

Rashfords tilbakeholdte feiring etter målet mot Tottenham fikk rask oppmerksomhet. Med sitt fjerde mål på tjue Premier League-kamper overgikk han ikoniske Ole Gunnar Solskjær på klubbens all-time scoringsliste. Kritikken for manglende gnist til tross, understreker Rashfords prestasjon hans unike posisjon i Manchester Uniteds historie.

Engelsk og norsk presse var mest opptatt av at forrige sesongs toppscorer deluxe hadde en grå og lite livsglad feiring etter 2-1 scoring sin mot Tottenham. Rashford har fått pes av de fleste forståsegpåere for manglende gnist i spillet og prestasjoner, søndagens scoring var 26-åringens fjerde på tjue Premier League-kamper. Selv Manchester United glemte at Rashfords scoring bragte ham forbi en annen United-legende.

Først på tirsdag la United ut på sine hjemmesider hyllesten til Marcus Rashford. Med scoringen mot Tottenham passerte han Ole Gunnar Solskjær på all-time toppscorerlista hos Manchester United.

LES: Eric Dier følger Harry Kane til Bayern München

Det er enkelt å rakke ned på en spiller som ikke overgår forrige sesong målkalas (30 scoringer totalt, 17 i Premier League), men Marcus Rashford fortjener å bli hyllet for å ha levert flere scoringer en klubblegenden Solskjær. Det sier mye om posisjonen Rashford har i klubbhistorien.

LES MER: Viking styrker klubbkassen etter salg av Solbakken til Sparta Praha

Ingen artikler å vise