Reiss Nelson tok det rette valget

0
236
Nelson. (foto: arsenal, twitter)

Reiss Nelson har ikke stått først i prioriteringskøen for spillere Arsenal måtte forlenge med, men 23-åringen har tydeligvis vært et sikrere kort, selv om kontrakten løper ut i sommer. På torsdag kunne en entusiastisk Arteta fortelle hva dette betyr for Arsenal-troppen at Nelson forlenger.

-Jeg har beundret Reiss fra første dag jeg kom hit. Han har store kvaliteter og er et meget spennende offensivt talent. Han vet hvor viktig han er for laget vårt, begynner Arsenal-manageren til klubbens hjemmeside.

LES: Jekker opp lønnstilbudet til Osimhen

Det nevnes ikke lengden på kontraktsløpet, ifølge overgangsjournalist Romano løper den nye kontrakten til sommeren 2027.

-Det er godt at Reiss har forpliktet sin fremtid til oss. Han kjenner klubben, han har vokst opp her, og jeg ser frem til mange nye øyeblikk med ham, sier Arteta.

Det har blitt under 600 spilleminutter på Nelson denne sesongen, men har gjort seg bemerket med sine innhopp. Mot Nottingham Forest kom 23-åringen like godt inn og smalt til med to scoringer og en assist.

Høydepunktet var likevel mot Bournemouth i mars der vingen ble satt inn i kampen Arsenal lå under 0-2, hvor the Gunners snudde kampen og Nelson scoret seg inn som matchvinner med 3-2 målet, syv minutter inn i tilleggstiden.

LES OGSÅ: Cristiano Ronaldo har fått ny manager

Vi tipper Nelson er blitt lovet at det venter flere muligheter på kamparenaen kommende sesong, for det er nok av beilere som gladelig hadde signert 23-åringen.

Ingen artikler å vise