Jekker opp lønnstilbudet til Osimhen

0
692
Zorro. (foto: Napoli, twitter)

For ikke så altfor mange månedene siden var Victor Osimhen regnet som en av toppkandidatene til Manchester United . Så har prosessen med eierskiftet i klubben tatt nye omveier, der en av verdens største klubber står med et overgangsbudsjett som en Mason Mount-overgang tar et betydelig jafs av. I Napoli jobbes det med å utnytte Man Uniteds handlingslammelse.

For det kan løse seg med eierskifte hos Man United i løpet av sommeren som vil biffe opp overgangsbudsjettet til en frenetisk handletur før sesongstart, da kan Premier League-giganten igjen styre inn mot Osimhen.

Ifølge overgangsjournalist Nicolo Schira har Serie A-mesterne nå gitt Osimhen et nytt og kraftig forbedret tilbud. Nytt kontraktsutløp skyves til 2027, der Osimhen øker årslønna til 6,5 millioner euro pluss bonuser.


LES OGSÅ: Kylian Mbappé har fullstendig mistet bakkekontakten

Han har spilt seg inn som en av verdens mest ettertraktede spisser etter å ha hamret inn 31 scoringer på 39 kamper denne sesongen, der 24-åringen har vist kombinasjonen teknikk, rykk, fart, spenst, hodespill, skudd og avslutninger som få andre. Ifølge Schira åpnes det likevel for Manchester United eller andre beilere med en utkjøpsklausul som aktiveres juli 2024.

Det er helt tydelig at Osimhen har slått seg til i ro i Napoli i sommer og går mot signering av ny kontrakt med Serie A-klubben.

– Jeg har vunnet en av de mest prestisjefylte titlene i fotballverden og jeg har vunnet det med en klubb som verdsetter det lille du gjør for dem… Nå er jeg blitt avhengig og kan ikke vente til neste sesong starter, sier Osimhen til Soccernet.

LES: Kliner til med ny overgangsrekord

Ingen artikler å vise