Real Madrid vurderer Bayern München-stjerneskudd som et alternativ

0
107
Spiller som ingenting har hendt i sommer. (foto: psg, twitter)

Den spanske toppklubben Real Madrid vil intensivere sin innsats for å signere Bayern München-spilleren Jamal Musiala hvis de ikke lykkes med å sikre seg Kylian Mbappe. Musiala, som ble født i Tyskland men spiller for det tyske landslaget, anses som en av de mest lovende unge midtbanespillerne i verden.

Real Madrid vil angivelig presse på for å signere Bayern Münchens midtbanespiller Jamal Musiala hvis de ikke klarer å lande Paris Saint-Germain-spissen Kylian Mbappe. – Den angripende midtbanespilleren er for å si det med et ord. – Fantastisk!

Kylian Mbappe er helt klart en av verdens aller beste spillere, det er ikke uten grunn den franske superstjernen stort sett er topp tre når Ballon d’Or skal deles ut. – De to siste årene, samtidig som Paris Saint-Germain har gjort absolutt alt for å tilfredstille 24 åringen som har opparbeidet seg et solid rykte som primadonna.

Les: Timo Werner vurderer exit fra RB Leipzig etter vanskelig sesongstart

De to siste årne, til tross en milliardlønning har Kylian Mbappe «nesten» landet i Santiago Bernabeu.

Etter å fått et bud på 200 millioner avvist av PSG i 2021, var Real Madrid opptatt av å signere Mbappe på en gratis overgang i fjor før han signerte en ny avtale med PSG frem til 2024. – Det var gode doser med urent trav både fra Mbappe og hans folk og fra Real Madrid sin side.

Kylian Mbappe insisterer fortsatt at han ikke har til hensikt å forlenge en ettårig forlengelsesklausul i sin PSG-kontrakt. Og dermed får vi en ny runde kaos og utpressing. Til tross for at han ble frosset ut i deler av PSGs pre-season, ble Mbappe integrert i Luis Enriques lag i forkant av den nåværende sesongen.

Les: Evans forsvarer Højlund etter VAR-straffe

Real Madrid kan, uten å bryte noen regler skrive en forhåndskontraktsavtale med Mbappe i det øyeblikket vi bikker inn i det nye året. Paris Saint-Germain har gasspenger i ryggen noe Real Madrid ikke har, de er rike, men ikke gasspenger rike.

Bild melder at Real Madrid vil forfølge en avtale for Jamal Musiala hvis de ikke klarer å sikre Mbappes signatur i 2024. – Det kommer til å koste! Transfermarkt har satt verdien på Jamal Musiala til 110 millioner euro.

Jamal Musiala som bare er i begynnelsen av sin karriere havnet på 26.plass i årets Ballon d’Or kåring.

Los Blancos håper at sin enorme Jude Bellinghams sin enorme suksess skal bidra til å overtale Musiala til å fullføre byttet.

Musiala og Bellingham er venner etter å ha spilt sammen på engelsk ungdomsnivå, før han til slutt valgte å spille for fødelandet Tyskland. – I tillegg har 20-åringen også blitt koblet til en overgang til Premier League på grunn av interesse fra slike som Manchester City og Liverpool.

Med spekulasjoner rundt Musialas fremtid, er de tyske mesterne opptatt av å forlenge hans nåværende kontrakt, som varer til juni 2026.

Bayern-sjef Jan-Christian Dressen insisterte nylig på at klubben vil gjøre alt i deres makt for å bli enige om en ny avtale med en av deres mest verdsatte eiendeler. Musiala ønsker først å diskutere en forlengelse etter at sesongen er ferdig.

Det siden Jamal Musiala var knøttliten har han fremvist et utrolig talent, han har en lekenhet i sin spillestil som ikke har endret seg siden han spilte fotball i gatene i den lille byen Fulda i Tyskland.

20 åringen er svært fornøyd med at Harry Kane har kommet til Bayern München. Jamal Musiala snakket med pressen etter at laget hans vant 4-0 på Borussia Dortmund lørdag.

«Jeg forventet høye (standarder), men ikke så høye som han har levert så langt,»

«Det er enda lettere å spille med ham enn jeg trodde.»

Kane har nå 15 mål på 10 kamper for Bayern siden han flyttet fra Tottenham i sommer, samtidig som han har satt fem assist på den tiden.

Musiala sa: «Jeg føler meg veldig komfortabel med Harry, han spiller fantastiske pasninger.»

«Jeg kan løpe inn bak og han finner meg.»

Den 20 år gamle Musiala, som vokste opp i England, men spiller for Tyskland, sa at han håpet at kjemien mellom de to ville bli bedre «jo flere kamper vi spiller».

Musiala sa at det var viktig at Bayern «viser en reaksjon» etter deres midtuke eliminering fra den tyske cupen i hendene til tredjedivisjon Saarbrücken. Bayern-kaptein Manuel Neuer hyllet spissen sin og sa til tysk TV: «Det er hans erfaring, han tok den med seg til Bundesliga fra England og han viser oss det uke etter uke.»

Les: Xabi Alonso rykker opp som hovedkandidat for jobben

Ingen artikler å vise