Timo Werner vurderer exit fra RB Leipzig etter vanskelig sesongstart

0
124
Blitt litt for mye gaming og benken denne sesongen. (foto: werner, twitter)

Timo Werner, som har slitt i Chelsea og RB Leipzig, vurderer nå å forlate RB Leipzig etter en vanskelig start på sesongen som truer hans muligheter for å delta i EM neste sommer.

Timo Werner ble hentet til Stamford Bridge i 2020, fikk med en Champions League-tittel, godt med engelske pund som en av Chelseas bedre betalte, men huskes for lite annet i verdens tøffeste liga. 89 kamper i Chelsea-drakta, 23 scoringer og 21 assists. Før forrige sesong bar det tilbake til RB Leipzig som del av planen til trener Marco Rose. Nå er planen endret.

Forrige sesong benyttet RB Leipzig-treneren Werner på vingen eller i front, 16 scoringer på 40 kamper var fullt ut godkjent. Nå skulle det styres inn mot den beste versjonen av Werner frem mot EM på hjemmebane neste sommer. Starten har vært et aldri så lite spilletids-mareritt for Werner.

LES: «Det var ett år med Ole Gunnar Solskjær som var ganske nære»

27-åringen har vært på banen i 10 kamper så langt i sesongen, men Lois Openda, Benjamin Sesko og Xavi Simons produserer alle mer enn den tidligere Chelsea-spilleren. Ute av førstelleveren og med et gjennomsnitt på 20 minutter per kamp, 1 scoring og 1 assists er status så langt

LES OGSÅ: Brentford jakter på toppscorere

EM-drømmen på hjemmebane står nå i fare, ifølge tyske Sky Sports søker Werner seg nå bort fra RB Leipzig i januar. Det viste seg at alt ikke løste seg ved å forlate balløya og komme hjem til sin egen lekegrind.

Ingen artikler å vise