Nå må han finne en erstatter

0
83
Gennaro Gattuso on fire - always.

Det er ikke bare bare å motta trusler fra egne supportere, trekke seg som trener, for å så måtte finne en ny trener som supporterene respekterer.

Det har kokt i Marseille denne måneden. Ikke uvanlig i den franske havnebyen, men for trener Marcelino ble det en situasjon som var totalt uholdbar. Den italienske legenden Gennaro Gattuso har vært gjennom det meste av spente og eksplosive situasjoner på fotballbanen, nå hopper han frivillig opp i hekstegryta Olympique de Marseille.

Marcelino trakk seg som Marseille-trener tidligere i måneden etter å ha blitt utsatt for trusler fra egne supportere på et møte i regi av klubben. En totalt uholdbar situasjon som klubbledelsen reagerte sterkt på, men sesongen fortsetter uten stans og Marseille må få på plass ny trener som umiddelbart er i stand til å få respekt hos spillere og supportere.

LES: Nå er kontrakten hans forlenget

Gennaro Gattuso er en sånn type.

Ifølge overgangsjournalist Romano er Marseille og Gattuso tett på signering av avtale, der den tidligere treneren for AC Milan, Napoli og Valencia (fikk sparken i januar) flyr til den franske havnebyen på onsdag.

LES OGSÅ: Kan bli en veldig kort periode som keeper

Med 8. plass i Ligue 1 og Europaligaspill har Gattuso knapt tid til å pakke ut kofferten før det skal vinnes kamper.

Ingen artikler å vise