Eric Dier følger Harry Kane til Bayern München

0
84
Dier stiger ut i München.

Tottenham-forsvarsspilleren Eric Dier slutter seg til Bayern München etter å ha fulgt sin tidligere lagkamerat Harry Kane til Bundesliga. Dier, tidligere linket til Bayern, gjennomgår nå betingelsene med den tyske klubben før medisinsk test og signering. Harry Kane, som allerede har imponert i Bundesliga, får dermed selskap av sin venn og lagkamerat, som ser frem til å bli kjent med tysk fotball gjennom Kanes erfaring og suksess i ligaen.

Han har spilt sammen med Harry Kane siden 2014. Den engelske landslagskapteinen valgte Bayern München i sommer, mens kompisen ble værende og opplevde at han fra selvskreven plass i startelleveren forsvant ut i benketilværelse under Ange Postecoglou. Nå har Kane hentet kompisen Eric Dier til Bundesliga, der midtstopperen landet på torsdag.

Dier har vært linket til Bayern München i den siste tiden, men Tottenham har vært spesielt rammet med skader i midtforsvaret. Nå er Dier og Bayern om betingelsene, på torsdag er det klart for medisinsk test og signering.

LES: Fotballstjerners vei til managersuksess: En utfordrende trend

-FC Bayern er en fantastisk klubb, fantastisk, får tyske Sky Sports som kort svar på flyplassen i München.

Nå skal 29-åringen få innføring i tysk fotball av kompis Harry, som har vist han behersker Bundesliga bedre enn noen andre angrepsspillere med 21 seriemål på 15 kamper.

LES OGSÅ: Tidligere PSG-spiller Thilo Kehrer forlater West Ham for Monaco på utlån

Ingen artikler å vise