Liverpools imponerende comeback sikrer seier mot Fulham

0
73
Silva vet Fulham har det inne. (foto: fulham, x)

Liverpool imponerte sterkt med et comeback på Anfield onsdag kveld. Jürgen Klopps valg med innsetting av Nunez mot slutten av kampen, lønte seg for den engelske klubben.

I det 19. minutt ble det brått stille på store deler av Anfield. Willian satte inn 0-1 scoring til Fulham, en ledelse som ble holdt langt inn i andre omgang. De 70 første minuttene har gitt Marco Silva troen på at de har kruttet til å stanse Liverpool.

På onsdag holdt det ikke. Klopp satte inn Darwin Nunez med rundt halvtimen igjen av kampen, 24-åringen svarte med to assists i det som endte med 2-1 seier til Liverpool.

LES: Zlatan Ibrahimovic jobber for å overtale Antonio Conte til trenerjobb hos AC Milan

Etter kampen var det en skuffet, men ikke slagen Fulham-manager.

– Selvfølgelig er budskapet at vi kan slå dem. Jeg sa det til spillerne med en gang. Vi tror på oss selv og vi kjemper til siste slutt, for det er målet vårt. Det blir vanskelig for oss, men det blir også vanskelig for Liverpool. Vi spiller på hjemmebane, og det er viktig at tilskuerne våre skaper den rette stemningen, støtter oss og gjør sitt for at vi kan slå Liverpool og nå finalen, sier Marco Silva ifølge BBC.

  1. I januar braker det løs i andre semifinale. Silva skal sørge for at Fulham startet som på Anfield, men holder hele veien inn til kampslutt og utdeling av finalebillett på Wembley.

Dare to dream.

Ingen artikler å vise