Napoli måtte sette illsint trener i «bøttekottet»

0
135
Selv Osimhen klarte ikke å straffe Inter-forsvaret. (foto: napoli, twitter)

Det er ikke noe nytt at spillere og trener går helt bananas etter det de mener er uhørte dommeravgjørelser. Det nyere er at bøter og karantener sitter løst når fotballforbundene skal skremme klubbene fra å fyre løs mot dommere, VAR og ligaen. Napoli-ledelsen skjønte at det eneste fornuftige var å plassere treneren i «bøttekottet» under pressekonferansen etter søndagens kamp.

Vi har sett trenere fyre løs «in the heat of the moment», ikke mange minuttene etter kampslutt og det de har opplevd som hårreisende dommeravgjørelser. Media elsker disse intervjuene der en Arteta, Klopp, Mourinho eller Tuchel forteller hva de egentlig har på hjertet. Napoli-ledelsen så hva som kom da treneren gjorde seg klar til pressekonferanse på søndag.

LES: Spissen med 130 scoringer i Championship har sendt åpen søknad til Ryan Reynolds

Regjerende mester Napoli gikk på en smertefull 0-3 smell mot Inter Milan, for Napoli-trener Walter Mazzarri var det alt annet enn klart at rivalen skulle vinne. Napoll mente de skulle hatt straffe og at Milans første scoring skulle vært underkjent på grunn av frispark i oppspillet.

Mazzarri skulle foran mikrofonene og forklare tapet, men dukket ikke opp på pressekonferansen etter kampen. Der satt Napolis sportsdirektør Mauro Meluso.

-Mazzarri foretrakk å ikke komme, fordi vi vil ha ham på benken i neste kamp. Derfor ville vi unngå at han kom med noen kommentarer som kunne gi problemer, sier sportsdirektøren ifølge Football-Italia.

SPORTEN: Planen for Mason Greenwood er klar

Meluso kunne dermed holde en dønn kjedelig og «politisk riktig» pressekonferanse, mens Mazzarri holdt seg på god avstand av mikrofonene.

Aner vi en ny trend, også i Premier League?

Ingen artikler å vise