Spissen med 130 scoringer i Championship har sendt åpen søknad til Ryan Reynolds

0
1367
Har det gøy på jobb. (foto: reynolds, twitter)

Ryan Reynolds startet med det som så ut til å være en ny kjæledegge i en walisisk fotballklubb utenfor det profesjonelle systemet. Etter opprykket til League Two og andreplass på tabellen etter 20 kamper – i første sesong – er det liten tvil om at Hollywoodstjerna er inne for noe mer enn å la seg underholde. Selv Sheffield United-legenden Billy Sharp har endret mening om «amatørklubben».

Wrexham på andreplass i ligaen, fem poeng bak ligalederen Stockport og foran tredjeplasserte Barrow på målforskjell. Et av høydepunktene i Wrexhams forrige sesong var første FA Cup-kamp mot Sheffield United som utrolig endte 3-3. Den walisiske siden ble bare nektet en plass i neste runde med en utligning i det 95. minutt, og tapte andre kamp 3-1 på Bramall Lane.

LES: Emmanuel Petit bekymret for Martin Ødegaard

Et av de viktigste samtalepunktene i de to kampene involverte Blades-spissen Billy Sharp, som ikke var imponert over Wrexhams holdning. Sharp uttalte etter utligningen: «Jeg tror de har vært respektløse med et par ting før kampen, og trodde de allerede var ferdig». Han la til: «Jeg er glad vi har slått dem.»

Den engelske spissen fortsatte å lufte frustrasjonene sine: «De trodde vi bare ville velte når de kom tilbake, og jeg tror dommeren hjalp dem også». Sharp forlot Sheffield United for tredje gang for å bli med LA Galaxy i sommer, og scoret fem flere ganger i MLS enn Lionel Messi, med seks mål på 12 kamper.

Les: Miroslav Klose fikk 24 kamper i første jobb som hovedtrener – nå hentes den tyske verdensmesteren hjem til gamleklubben

Sharp har siden blitt frigitt av den amerikanske klubben, og snakket nylig om muligheten for å bli med Wrexham til tross for hans tidligere kommentarer. «Jeg bærer ikke nag. Hvis det var et av mine bedre alternativer, hvorfor ikke,» sa Sharp i William Hills podcast «No Tippy Tappy Football».

130 Championship-scoringer, 104 scoringer i League One, 6 i Premier League. 37-åringen er mest kjent for sine målscoringsevner i EFL, så en overgang kan gi mening. Reynolds har hvertfall «omvendt» Sharp.

Ingen artikler å vise