Nå som Sheffield United er tilbake i PL kan Sander Berge dra videre uten dårlig samvittighet

0
253
Sander Berge

Sander Berge hadde ikke lyst til å etterlate Sheffield United i Championship etter å for litt over tre år siden ha kommet til klubben som den dyreste spilleren noen sinne. – Skader og varierende form preget første halvdel av tiden på Bramall Lane, men nå er det glemt og stemningen er god.

Tydeligvis har Manchester City legende Vincent Kompany latt seg imponere av Sander Berge som motstander i Championship sist sesong.

Les: Napoli vil ha utvalgte klubber til å betale dobbelt for Osimhen-signering

Etter Sander Berge rykket opp med Sheffield United igjen denne sommeren har Norge fire spillere i Premier League hvis ikke du regner med Isak Hansen-Aarøen og Oscar Bobb som spiller for U21 lagene til henholdsvis Manchester United og Manchester City.

Det er bare et år igjen av Sander Berge sin kontrakt med Sheffield United og pr nå lite som tyder på at den høyreiste nordmannen kommer til å forlenge. – Så hvis «The Blades» skal få noe igjen av sitt rekordkjøp bør det skje nå i sommer.

Nå som Sheffield United er tilbake i Premier League kan Sander Berge dra videre uten dårlig samvittighet.

Les: For trangt etter Declan Rice vandret inn portene på Emirates

The Telegraph meldte sammen med andre medier tidligere i dag at Burnley og Sheffield United nærmer seg en overgang for Sander Berge. – Det skal være spennende for Berge som med det får sjansen til å spille for Vincent Kompany som ledet Burnley tilbake til Premier League med klar margin foran nettopp Sheffield United. (Luton overrasket alle med å vinne kvalifiseringen og rykket opp på bekostning av Leicester.

Transfermarkt har satt verdien til Sander Berge på 20 millioner euro, ned fra 25 millioner euro som Sheffield United betalte Genk 30.januar 2020.

Les: Står klar til å kuppe Chelseas toppsignering

Ingen artikler å vise