Napoli vil ha utvalgte klubber til å betale dobbelt for Osimhen-signering

0
210
Osimhen har happy days. (foto: napoli, twitter)

Victor Osimhen har liten grunn til å forlate Napoli. Han uttaler titt og ofte hvor lykkelig han er i klubben og byen, og hvor takknemlig han er for mulighetene han har fått. Det er søtt å høre på, men når du som 24-åring er en av de mest ettertraktede spissene på markedet, vet alle at dette ikke er grunnlag for å bli værende i klubben.

Osimhen er fortsatt Napoli-spiller, og det jobbes nå med forlengelse for spilleren som leverte Napoli 31 scoringer på 39 kamper og en historisk Serie A-tittel. Ifølge italienske Sky Sports er partene inne i forhandlinger om selve utkjøpsklausulen. Osimhen vil ha friheten til å bli hentet av neste drømmeklubb når han er klar, da avgjør størrelsen på utkjøpsklausulen alt.

LES: Nottingham Forest skal lokke Schmeichel tilbake

Sky Sports hevder Osimens representanter krever utjkøpsklausulen ned mot 110 millioner euro, mens Napoli peker på 150 millioner euro. Det som gjør det ekstra interessant, er Napolis-presidentens kreative delklausul. Aurelio de Laurentiis vet godt at saudiarabiske klubber med et gjesp kan løse ut utkjøpsklausulen, ifølge Sky Sports vurderer Napoli-presidenten å inkludere en spesiell Saudi-klausul i Osimhens kontrakt, der saudiarabiske klubber må betale dobbelt for spilleren.

LES OGSÅ: Har Maguire-erstatter til 30 millioner euro klar

Ingen artikler å vise