Nå som det bare er litt over 300 millioner igjen å betale på lønna til Eden Hazard skal en ny Chelsea spiller hentes

0
1033
Eden Hazard

Eden Hazard i Chelsea drakt var ikke bare en av verdens beste venstrevinger, han var på høyden en av verdens aller beste spillere og essensiell for suksessen til både klubb og det belgiske landslaget. – Det var få som viste at da han i 2019 ble solgt til Real Madrid skulle bli kongens klubb aller siste Galácticos.

Det har, for å si det forsiktig ikke fungert, skadene har kommet tett og når Hazard faktisk har spilt er det ingenting som minner om gammel storhet. – Lønna og den lange avtalen har i tillegg gjort han usalgbar.

Til sommeren er det bare et år igjen av Eden Hazard sin avtale, Real Madrid president Florentino Pérez har bestemt seg for at selv om de ikke får solgt eller lånt ut den tidligere belgiske landslagsstjernen til sommeren skal han ikke lenger la det tynge dem i nyanskaffelser.

Real Madrid manager Carlo Ancelotti har sett seg ut en ny ving hos Chelsea en spiller som vil bli vesentlig billigere både lønn og overgang.

Man kan godt kalle det uflaks, den amerikanske høyrevingen Christian Pulisic var på vei til å spille seg inn i Chelsea manager Graham Potter sitt førstelag etter å ha spilt bra for USA i VM i Qatar, men så pådro han seg en skade som ikke bare satte han på sidelinjen, men også øverst på salgslisten til Chelsea.

Det er liten tvil om at mange må ut denne sommeren. Den ekstreme pengebruken siden Todd Boehly overtok kommer tilbake som en kraftig rekyl. – Rekylen blir ekstra sterk nå som det må et mirakel til for at Chelsea kan tappe inn på de enorme inntektene som følger av deltagelse i Champions League.

Les på Sporten: Chelsea fikk i dag en kjip beskjed fra Inter Milan

Har ikke spilt siden han hinket ut av banen i hjemmetapet mot Manchester City i begynnelsen av januar.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Christian (@cmpulisic)

Christian Pulisic kommer ikke til å bli arbeidsledig med det første. 24 åringen er ønsket av flere klubber, i vintervinduet gikk det rykter om at klubber som Manchester United, Arsenal og Newcastle hadde han på sine lister. – AC Milan skal ha kommet så langt at de tok kontakt med Pulisic sine folk for å lodde interesse. Også den tyrkiske storklubben Galatasaray var frempå med forslag om en låneavtale. – Men en overgang var vanskelig å få til mens han var skadet.

Daily Mail melder at Real Madrid har amerikaneren høyt på sin liste, når Eden Hazard, som er kongens klubb dyreste tabbe de siste årene sin kontrakt går ut på dato.

Pappa Pulisic har gjentatte ganger fortalt alle som var interessert i å høre at Real Madrid var 24 åringens store helter som barn, han kjøpte til og med en Luis Figo-skjorte til ham. – De siste dagene har det også kommet rapporter fra Spania at Atletico Madrid også er interessert.

Les: FIFA har kåret verdenslaget for 2022!

Chelsea forventer å få i størrelsesorden 40 millioner euro, men klokka går, Christian Pulisic sin kontrakt går ut neste sommer og han har ingen planer om å forlenge fra benken. Eden Hazard som ironisk nok ble kjøpt fra Chelsea (for 115 millioner euro) sin kontrakt går også ut sommeren 2024. – Og lønna som alle i Real Madrid syter om er på en kvart milliard.

Les: Klinsmann gyver løs på ny landslagsjobb

Ingen artikler å vise