Nå blir det svært vanskelig å holde løfte til seg selv om å aldri spille for Real Madrid

0
182
David de Gea

Manchester United sin stjernekeeper David de Gea gjennom 12 år har bare stått i mål for to klubber i tillegg til i perioder representere Spania. – 32 åringen startet sin karriere i Atlético Madrid, han skrev sin første kontrakt med U17 laget og lærte tidlig at byrival Real Madrid, de skulle slås koste hva det koste vil.

David de Gea opplevde sommeren 2011 at verdens sportsdirektører var ute etter hans signatur og etter en budkamp hvor Manchester United vant med det nest største budet gikk ferden til Old Trafford. Real Madrid var et umulig valg til tross for at deres bud var bedre både for klubb og spiller.

David de Gea sitt løfte til seg selv (og Atlético Madrid-fansen) kan bli svært vanskelig å holde nå som han er uten jobb og Real Madrid ringer for å hente han ut av NAV-køen.

Les: Goncalo Ramos er Kylian Mbappe uten alle primadonna-nykkene

Da Thibaut Courtois forlot Chelsea og Premier League i 2019, ble det en litt famlende start på belgieren hos Real Madrid. Det tok likevel ikke lang tid før keeperblekkspruten var tilbake som verdens beste ballstopper. 230 kamper i Real-drakta og 91 clean sheets senere er La Liga-gigantens ambisjoner om titler i alle konkurranser avhengig av en Courtois i det umulige hjørnet.

Real Madrid-troppen er tilbake i Madrid og gjør seg klar til sesongstart mot Atletico Bilbao på lørdag. Så smalt det i kneet til Courtois. Den 31 år gamle belgiske stjernekeeperen opereres i løpet av de kommende dagene. I verste fall kan førstekeeperen være ute store deler av sesongen.

Les på Sporten: Liverpool kjøper spiller til ville 1,4 milliarder!

David de Geas kontrakt med Manchester United gikk ut i juli i år. Nå står keeperen uten klubb etter 12 år på Old Trafford. .

The Times, melder at Real Madrid har tatt kontakt med David de Gea etter deres ubestridte førstekkeper Thibaut Courtois skadet korsbåndet og ble tvunget til en kneoperasjon.

LES: Harry Maguire får med seg en skikkelig fet fallskjerm fra Manchester United

De Gea hadde spilt i United siden 2011 da han ble signert fra Atlético Madrid.

Gjennom årene i England ble det totalt 415 kamper i Premier League. 32-åringen har også 57 La Liga-kamper og 55 kamper i Champions League på merittlisten.

Ingen artikler å vise