Goncalo Ramos er Kylian Mbappe uten alle primadonna-nykkene

0
282
Goncalo Ramos: Foto PSG

Den portugiske spissen Goncalo Ramos er to år yngre enn Kylian Mbappe og har allerede i en alder av 22 år etablert seg som en av verdens beste angripere. Det han viser for Benfica og Portugal lover svært godt for fremtiden både for han selv og for Paris Saint-Germain som han akkurat har signert for.

I tilegg til å være en fantastisk målscorer har han ingen av nykkene som portugals største stjerne Cristiano Ronaldo eller frankrikes grådigste fotballspiller Kylian Mbappe har. PSG er overbevist om at Kylian Mbappe har blitt enig med Real Madrid om en avtale neste sommer bak ryggen på klubben. – Det er et klart brudd på både FIFA og UEFA sine regler og føre til svært alvorlige sanksjoner.

Paris Saint-Germain venter ikke og ser hva som skjer med Kylian Mbappe.

For å slippe trøbbel med UEFA sitt økonomiske regelverket FFP (Financial Fair Play) etter en spesielt aktiv sommer har Paris Saint-Germain hentet Goncalo Ramos fra Benfica på en låneavtale med en obligatorisk kjøpsopsjon.

Les: Nå som Sheffield United er tilbake i PL kan Sander Berge dra videre uten dårlig samvittighet

Samtidig som Manchester United hadde Harry Kane og Rasmus Højlund var manager Erik ten Hag svært opptatt av å hente Goncalo Ramos. – Han er en fantastisk spiss som viste seg frem for en hel verden da han parkerte superstjerne Cristiano Ronaldo i VM i Qatar.

Manchester United forsøkte seg på en bytteavtale for Benfica spissen, men Goncalo Ramos hadde tydeligvis andre planer. Den portugisiske landslagsspilleren imponerte forrige sesong, og scoret hele 27 mål for klubben sin i alle konkurranser

For noen minutter siden bekreftet Paris Saint-Germain de hadde landet en avtale med spissen som kan avgjøre kamper med spektakulære raid tydelig inspirert av Diego Maradona.

Les: Barcelona-legende Andres Iniesta klar for ny klubb fem uker etter han pakket sammen i Japan

«Jeg er veldig stolt og glad for å være med Paris Saint-Germain»

«Jeg er veldig stolt og glad for å bli med i Paris Saint-Germain. PSG er en av de største klubbene i verden med en av de beste troppene» sa han til klubbens hjemmeside.

Den obligatoriske kjøpsopsjonen er 65 millioner euro i overføringspenger og 15 millioner euro i bonuser. Det betyr en totalpakke på 80 millioner euro – pluss leiekostnaden som skal være på 20 millioner euro.

Les: Frister Barcelona med 670 millioner

Ingen artikler å vise