Mourinho jakter Premier League-stjerner for Roma

0
109
Stoneface. (foto: roma, twitter)

Jose Mourinho søker forsterkninger i Premier League for sitt Roma-lag, med Eric Dier fra Tottenham og Jadon Sancho fra Manchester United som sentrale mål, ifølge rapporter.

The Special One ledet Manchester United og Tottenham uten spesielt stor suksess. Faktisk var de to oppholdene en gedigen nedtur for portugiseren som så langt i karrieren sto som leverandør av de store titlene. De siste sesongene har Mourinho jobbet seg tilbake som Roma-trener og har et skikkelig spennende lag på gang denne sesongen med Lukaku på topp. Sesongstarten har likevel ikke vært som planlagt med fem fattige poeng på fem Serie A-kamper. Nå sikter Roma seg inn mot forsterkninger fra Premier League.

Ifølge Calciomercato er Mourinho har Roma peilet seg inn på Eric Dier. Hos Ange Posecoglou har 29-åringen fortsatt ikke kommet seg inn på kamparenaen, med kontraktsutløp sommeren 2024 bærer det mot en sikker exit i januar. For Mourinho, som tilbragte 18 måneder med Dier i Spurs-troppen, er den engelske midtstopperen ifølge Calciomercato ideell signering for å løse de defensive problemene.

LES: Stuttgart har fått en sensasjonell start i Bundesliga

Ifølge Il Romanista har Mourinho også bestemt seg for å utnytte konflikten mellom Ten Hag og Jadon Sancho. 23-åringen er satt i fryseboksen av United-manageren etter et «opprør» på sosiale medier, ifølge Manchester Evening News har United åpnet for exit i januar. Il Romanista melder Mourinho ønsker å presse frem en avtale med gamleklubben Manchester United «at all costs».

LES OGSÅ: Guardiola innrømmer at Philips fikk en unik plattform i Leeds

Ingen artikler å vise