Stuttgart har fått en sensasjonell start i Bundesliga

0
168
Sehro Guirassy

Stuttgart som nylig unngikk nedrykk i Bundesliga, er nå på tredjeplass i ligaen. Det som overrasker mest er spissen Sehrou Guirassy som er på lån. Han har scoret 10 mål på fem kamper og ledet til og med scoringsligaen foran Bayern Münchens Harry Kane. På grunn av rykter om interesse fra toppklubber som Juventus og AC Milan, virker det som at Stuttgart har en diamant de kanskje ikke kan beholde lenge.

Stuttgart overlevde Bundesliga med et nødskrik sist sesong og måtte ut i kvalifiseringskamper. – Denne sesongen er ting snudd helt på hodet. Etter fem kamper befinner de seg på 3.plass i Bundesliga med 12.poeng et bak serieleder Bayern München.

Det er lett å finne årsaken til suksessen. – Men det var ingen eksperter som tippet Stuttgart så høyt oppe på tabellen før sesongen og det var definitivt ingen som tippet Stuttgart ville ha toppscoreren etter Harry Kane meldte overgang fra Tottenham til Bayern München.

Les: Guardiola innrømmer at Philips fikk en unik plattform i Leeds

Stuttgart-spiss Sehro Guirassy er en den største overraskelsen så langt denne Bundesliga sesongen. På fem kamper har Guirassy scoret 10 mål for Stuttgart, hvor han er på lån fra Rennes. Landslagsspilleren til Guinea leder dermed scoringsligaen med tre mål foran Bayern Münchens Harry Kane.

Nå blir det rapportert at Sehrou Guirassy har en utkjøpsklausul i kontrakten sin på bare 20 millioner euro. – En toppscorer i Bundesliga er verdt veldig mye mer enn det!!.

Les: Agentbråk skaper rystelser i fotballen

27-åringens kontrakt med Rennes løper til 2026 og klubber som Juventus og AC Milan skal være interessert i den suksessrike spissen, skriver Bild.

Guirassy er på lån til Stuttgart ut sesongen.

Ingen artikler å vise