«Mot Messi går det alltid bra – Ronaldo var vårt største problem»

0
412
Ronaldo flyr fortsatt høyt i den saudiarabiske varmen. (foto: ronaldo, twitter)

Kaptein Thomas Müller var høyt oppe etter avansementet i Champions League og kunne ikke dy seg med å sende en aldri så liten albue i retning Messi.

Nå tror vi Lionel Messi hadde andre ting å gruble over enn en slengbemerkning fra Bayern-kapteinen, men for oss andre har sammenligningen mellom Ronaldo og Messi en verdi, spesielt når det kommer fra en spiller som har møtt begge gjennom et tiår.

LES: Lønnskongen Hazard gjør som Bale

-Mot Messi går det alltid bra når det kommer til resultater. På klubbnivå var Cristiano Ronaldo vårt største problem da han var hos Real Madrid, begynner Müller ifølge Kicker.

-Men jeg har den største respekt for Messis prestasjoner i VM hvor han var fantastisk. Han bar hele laget på sine skuldre, fortsetter Bayern-kapteinen.

Og hos PSG?

-Det er ikke så lett å spille for et lag som PSG. Det er vanskelig å få en god hold-balance. Individualister kan hjelpe til å vinne en masse kamper, men det kan også være eksplosivt, sier Müller.

LES OGSÅ: Vil bruke 700 millioner for å hente Raphinha tilbake til Premier League

Messi – ikke noe problem, Ronaldo – stort problem å møte. Thomas Müller har sendt inn sitt bidrag i diskusjonen om hvem som er størst av de to.

Ingen artikler å vise