Lønnskongen Hazard gjør som Bale

0
1914
Anstrenger seg litt for å gi tommel opp. (foto: real, twitter)

Wales sin store sønn, som nå har lagt opp som fotballspiller og heller har viet sin tid til å spille gold, Gareth Bale var i mange år til tross for at han klinket til og scoret en rekke viktige mål uønsket i kongens klubb. Med en ukelønn på over 500 000 euro skjønner vi godt han ville bli ut kontraktsperioden.

Nå følger Real Madrids nye best betalte spiller i Gareth Bale sine fotspor og blir ut sin kontrakt.

Les: Fikk sparken etter bare 162 dager

Eden Hazard har ikke fått med seg en eneste «El Clasico» på fire år

The Athletic melder at Eden Hazard vil bli i Real Madrid resten av kontrakten til tross for at alle i klubben ønsker han dit pepperen gror. – 32 år gamle Eden Hazard har vært hardt rammet av skader og svært varierende form så det har kun blitt totalt 296 minutter med spilletid denne sesongen med en enkelt scoring og en assist.

Den belgiske superstjernens kontrakt varer frem til sommeren 2024 og med en 461,538 euro i uken kan du selv finne frem kalkulatoren og finne ut av hvor mye Real Madrid må ut med frem til det.

Les på Sporten: Cancelo i trøbbel hos Bayern München

Real Madrid har betalt 150 000 000 pr mål!

Hazard møtte i februar sine representanter og diskuterte fremtiden, og konklusjonen var at han blir i Real Madrid. Så langt siden han kom til klubben i 2019 har de betalt over en milliard kroner (1,05) i lønn og igjen en kalkulator øvelse til deg, fordelt på 73 kamper hva får vi da?. Eller hvis du vil dele det på mål… Totalt har Eden Hazard scoret 7 mål og gitt 11 målgivende pasninger.

Ingen artikler å vise