The Athletic: Manchester United bekrefter sin store interesse for Højlund

0
353
Ser også mot Atalanta. (foto: united, twitter)

Rasmus Højlund har vist seg frem i den danske landslagsdrakta med fem scoringer på to kamper denne sesongen. I Serie A har 20-åringen levert 9 mål i løpet av 1834 minutter. De siste månedene har navnet til den unge Atalanta-spilleren blitt linket til Manchester United, nå har Erik ten Hag tatt et viktig skritt mot dansken.

Manchester United må og skal ha inn en spiss av verdensklasse som kan hamre inn scoringer i den ekstremt viktige andre-sesongen til Erik ten Hag. Atalanta-treneren gikk forrige måned ut og roste Højlund som et stort talent, men at han trenger mye tid på kamparenaen for å utvikle seg videre. Et hint om at Højlund har et stykke igjen før han kan levere konsistent i retning av det Haaland har gjort for sine tre siste klubber.

LES: Inter Miami-spillere i lettere sjokktilstand

Ifølge The Athletic er det kontakt mellom United og Højlund, der et online-møte ble gjennomført mellom Erik ten Hag og 20-åringen for noen uker siden.

Så hvorfor denne store interessen for en fortsatt uerfaren ung spiss?

Forrige måned holdt Ole Gunnar Solskjær Solskjær et foredrag i Manchester der han, uten å nevne navn, fortalte at før han fikk jobben som vikar kunne levere Manchester United «en spiss» for vekslepenger. Det var null interesse hos klubbledelsen. Fire år senere har «en spiss» hamret inn 52 scoringer i sin første sesong for byrivalen.

LES OGSÅ: Går fra United-benken til et av verdens råeste byderbys

Manchester United skal ikke gjenta den gigantiske tabben, Rasmus Højlund skal sjekkes ut og følges opp for en potensiell signering. Erik ten Hag er på saken.

Ingen artikler å vise