Bensebaini åpner for Manchester United-overgang

0
91
Ramy Bensebaini

Den algeriske fotballspilleren Ramy Bensebaini, som nå spiller i Borussia Dortmund, har et ønske om å bli med i Manchester United. Hans talent som forsvarsspiller er svært imponerende, og selv om han er nesten 30 år, ønsker han å prøve noe nytt. United-manager Erik ten Hag kan dessuten trenge hans hjelp i troppen.

Ramy Bensebaini har en fysikk som gjør det umullige mulig. Venstrebacken vet at den ideelle tiden for en gigantovergang er nå. Han er 28 år gammel, flere av de største klubbene i verden har desperat behov for forsvarsspillere med ekstreme kvaliteter og han har vist seg frem på toppen av Bundesliga og i Champions League.

Ramy Bensebaini kom til Borussia Dortmund fra Borussia Mönchengladbach etter han kontrakt gikk ut på dato. – Allerede nå etter noen måneder ønsker han seg videre.

Les: Luis Suárez og Lionel Messi gjenforenes i Inter Miami

Bensebaini har siden startet 16 av sine 21 kamper for BVB i alle konkurranser denne sesongen, inkludert 11 Bundesliga-starter og fire i Champions League-gruppespillet.

Den algeriske landslagsspilleren har fortsatt over tre år igjen av kontrakten på Westfalenstadion.

Når han snakket om fremtiden hans i et intervju med det algeriske nyhetsmediet La Gazette du Fennec, sitert av CaughtOffside, sa Bensebaini: «Når det gjelder Manchester United, så får vi se.

«Jeg blir sakte eldre, jeg er [nesten] 30 år nå, men vi får se. Gud vil!»

«Jeg følte meg bra under debuten min i Borussia Dortmund,» la Bensebaini til. «Jeg kjenner spillerne, jeg har spilt mot dem flere ganger. Det er ikke det samme presset og miljøet som i Gladbach.

«Jeg har hatt et godt forhold til treneren (Edin Terzic) siden dag én. Han er en trener, jeg er en spiller, det er valg å ta. Hvis han bestemmer seg for å sette meg på benken, vil jeg fortsatt være litt sint, men jeg respekterer».

Man United-manager Erik ten Hag antas å være opptatt av å styrke troppen sin på nyåret og kan presse på for å få en ny venstreback som Bensebaini midt i usikkerhet rundt den langsiktige fremtiden til Tottenham Hotspur-utlånte Sergio Reguilon.

Spanjolen, som nylig har tiltrukket seg interesse fra ingen ringere enn Dortmund, ankom Old Trafford på midlertidig basis i sommer etter at både Luke Shaw og Tyrell Malacia fikk langtidsskader.

LES: Vil ikke tilbake til Atlético Madrid

Mens Shaw siden har returnert til førstelagsaksjon, har Malacia ennå ikke spilt denne sesongen under Ten Hag, som også har brukt Diogo Dalot, Victor Lindelof og Sofyan Amrabat på venstre side av forsvaret.

Bensebaini er ikke den eneste Dortmund-spilleren som antas å være opptatt av en overgang til Man United, ettersom Daily Express nylig rapporterte at Donyell Malen ville ønske en overgang velkommen til Old Trafford midt i spekulasjoner om en mulig bytteavtale som involverer kantspilleren Jadon Sancho som ikke er i favør.

Ingen artikler å vise